Titanic i 3D




Titanic!

Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte ville se  även 3D versionen..
Jag har under åren spela denna film om och om igen  !
Och Aldrig tröttnar jag :P

Jag älskar den !!!


" Efter de enorma framgångarna med "Avatar" har James Cameron återvänt till sin megasuccé Titanic och 100 år efter att skeppet Titanic sjönk kommer filmen till biografer i 3D."

Vad säger DU!

Har  du kanske sett 3D versionen av Titanic?

Kommentarer
Postat av: Maria

Har inte sett filmen i 3D, och vill nog faktiskt inte göra det heller, jag tycker inte att filmen är så bra. :) Efter allas tjat om att måsta se den så såg jag halva ett par gånger (somnade flera gånger när jag såg den) men efter ett tag lyckades jag se hela en gång, men jag tyckte inte den var så bra, hade troligen för höga förväntningar eftersom att alla sagt att jag måsta se den. :)

Lika var det med avatar, den såg jag för ett tag sedan, men eftersom att alla sagt att den är så bra hade jag ju ganska höga förväntningar, och jag tyckte inte den var jättebra heller, alltså den är helt okej, ganska bra, men inte så bra som alla sagt. :)

sv: Tack detsamma! :)

2012-04-18 @ 09:00:19
URL: http://mariarudolphi.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag har inte sätt Titanic i 3D, men det skulle vara coolt. Men, med tanke på då jag jag obehag för filmer där båtar sjunker och det handlar om mycket vatten. Då man är med i filmen i 3D, så skulle jag väl börja gråta xD



När jag var mindre och sätt Titanic filmen, jag var runt 6 år och skulle gå på kryssning för första gången. Jag började gråta för jag trodde att båten skulle sjunka som Titanic :(

2012-04-18 @ 11:13:12
URL: http://blogofphoto.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se